Ungdomar & Barn

Ungdomar & Barn

Vi kan arrangera mycket trevliga aktiviteter för ungdomar och barn. Det kan t.ex. vara ert pojklag i fotboll, eller klassfest, eller dagisgruppen eller vilket gäng som helst. Som aktiviteter är det bara att välja ur alla våra aktiviteter.

Efter dessa aktiviteter kan ni t.ex. grilla er egen medhavda mat i vår grillstuga. Alla idéer är välkomna, vi gör allt för att ni skall trivas och ha trevligt.

Ni kan också förlägga er LÄGERSKOLA hos oss, och få tillgång till mycket vatten, fiskemöjligheter, kanoter, båtar, bad, tennisbana, grillstuga, olika spel och aktiviteter och övernattning i militärtält eller stugor.


Äventyrsrunda för Barn

Vi har en lämplig runda även för de lite mindre. Tävlingsgrenarna anpassar vi så att alla ska ha roligt och ändå känna av vildmarken och tävlingsmomentet. Tävlingsgrenarna är bland annat, Blåsrör, Slangbellan, Pilkastning, Balansgång, Bollkastning och Balansövningar över vatten, m.m.

För de lite större kommer även Fyrhjulingen fram och Paintball kan vi också välja som gren.

För de som övernattar har vi även en Spökrunda, detta är en reflexrunda i mörka skogen som man går med ficklampa och mycket mod.